MILJØFYRTÅRN

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Vi er sertifisert etter Miljøfytårn-kravene siden 20. oktober 2006, og har blitt resertifisert hvert tredje år siden.

TRANSPORT

Vi har ingen egne biler, men har en avtale med Bildeleringen i Bergen. Dessuten bruker ingen av våre ansatte vanligvis egen bil for reiser til og fra arbeidsplass - noe som vi er ganske stolte av. På vårt hovedkontor i Bergen er det etablert sykkelparkering og garderobe. Siden 2019 har vi også blitt medlem av Bergen Bysykkel, og gleder oss til å kunne bruke syklene til våre møter i sentrum og for å komme oss til Bybanen.

bildeleringen logo  bergenbysykkel

 

CLIMATEPREDICTION.NET

Alle våre PC'er er utstyrt med programvare fra BOINC, der vi bruker ledig regnekapasitet for å beregne klimamodeller fra climateprediction.net. Klimamodeller hentes ned og lastes opp automatisk. Vi har vært bidragsyter til dette prosjektet siden 2005.

climateprediction        sig

GAVER TIL VELDEDIGE ORGANISASJONER

En gang i året utdeler vi støtte til veldedige organisasjoner. Vi tar en beslutning om hvem som skal få årets gave i fellesskap ved utgangen av året, og overfører beløpet når regnskapsåret er avsluttet. Hittil har disse organisasjoner fått støtte.