Historikk

NODE rådgivende ingeniører AS ble etablert 1. september 2003 av sivilingeniør Sigve Fossedal Olsen. Sivilingeniørene Ronny Rykkje og Andreas Zieritz ble likeverdige partnere i henholdsvis desember 2003 og mars 2005. Partnerne er alle universitetsutdannet på master nivå innen fagområdene byggeteknikk og konstruksjoner. Firmaet er 100% ansatteeid.

I desember 2003 ble kontoret etablert i Østre Murallmenningen 1b, med utsikt mot Vågen og Nordnes. Nodene trivdes godt i denne delen av byen og da lokalene i Mowinckelgården ble ledige flyttet vi inn i lyse og trivelige omgivelser i 10.de etasje i C. Sundts gt. 37. Utsikten er fantastisk og vi trives veldig godt her.

Firmaet har bygget opp en vesentlig referanseliste av varierte oppdrag for ulike kunder siden starten i 2003, og utvider vår egen historie med nye utfordringer i oppdrag og flere samarbeidspartnere hvert år. Blant våre beste referanser finner vi historien om våre faste kunder som kommer med nye forespørsler etter ferdigstilte prosjekter.