Kompetanse

Den faglige kompetansen i NODE rådgivende ingeniører AS er forankret i medarbeidernes solide faglige utdanning og relevante erfaringer fra varierte prosjekter. En stadig nyskjerrighet etter å søke nye utfordringer bringer den enkelte medarbeider og firmaet framover mot nye mål og interessante prosjekter. Vi er opptatt av å holde oss oppdatert innen faget og stadige utviklinger i nye regelverk og standarder, og setter av tid til kursing internt og eksternt..

Firmaet er medlem av RIF - Rådgivende Ingeniørers Forening. RIF er Norges ledende bransjeorganisasjon for kunnskapsbedrifter. RIF stiller strenge kompetansekrav og forretningsmessige krav til deltakerfirmaene.

Firmaet sentral godkjenning (pdf, Statens Bygningstekniske Etat) av Statens bygningstekniske etat for prosjektering og uavhengig kontroll opp til tiltaksklasse 3 (høyeste klasse) for våre fagområder. RIF godkjenning og sentralgodkjenning gir våre kunder trygghet for kompetansekrav, samt at vi har et godt og godkjent styringssystem for kvalitetssikring og forretningsrutiner. Ved aktuelle prosjekter vil vi kunne presentere en CV for hver medarbeider som dokumentasjon for dennes spesialkompetanse.